Policolor vékonyvakolat alapozó

Használatával csökken a felület szívóképessége és nő a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.

Száradási idő:

20°C-on: 2-4 óra

Átfesthetőség:

20°C-on: 2-4 óra

Tárolás:

5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!

Minőségét megőrzi:

12 hónapig

Felhordás:

ecsettel, hengerrel

Higítás:

nem megengedett

Kiadósság:

5-6 m2/liter

Felhasználás

Vékonyvakolathoz történő alkalmazás esetén az alapozót simított vakolatra kell felhordani. A falfelületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának, pormentesnek kell lennie. A felületről a laza, málló részeket el kell távolítani.

Első rétegben Inntaler diszperziós mélyalapozót alkalmazzunk. Ezután a tökéletes fedés biztosítására a vakolat alá a Policolor vékonyvakolat alapozót hordjuk fel a fedő nemesvakolat színére, vagy a szín kissé halványabb árnyalatára színezve. Az alapozó száradása - 2-4 óra -után hordható fel a megfelelo színu Policolor homlokzati nemesvakolat.

A Policolor hőszigetelő rendszerhez való alkalmazásnál a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell a beszínezett Policolor vékonyvakolat alapozót felhordani. Felhasználás előtt az alapozót alaposan fel kell keverni és hígítás nélkül kell felfesteni. A festéket ecsettel vagy hengerrel kell felhordani egy rétegben. Színezhető max. 3% Poli-Farbe színezőpasztával, ill. Inntaler színezőfestékkel.