Policolor színes vékonyvakolat alapozó

Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.

Száradási idő:

2-4 óra (20 °C-on).

Átfesthetőség:

2-4 óra (20 °C-on).

Tárolás:

5 °C -25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!

Minőségét megőrzi:

bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig

Felhordás:

ecsettel, hengerrel

Higítás:

nem megengedett

Kiadósság:

5-6 m2/liter

Tulajdonságok

Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.

Felhasználás

POLICOLOR hőszigetelő rendszernél a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell hígítás nélkül felfesteni. Majd 2-4 óra száradás után (hőmérséklettől függően) a nemesvakolat felhordható.

POLICOLOR diszperziós nemesvakolat használata esetén a megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta és pormentes felületre a következő rétegrend kialakítása javasolt:

1 réteg INNTALER diszperziós mélyalapozó, - 1 réteg POLICOLOR vékonyvakolat alapozó, - 1 réteg POLICOLOR homlokzati nemesvakolat, a termékre vonatkozó felhasználási utasítás szerint.

A festéket megfelelő keverés után, hígítás nélkül kell felfesteni. A felhordás után a hőmérséklettől függően 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. 5 °C alatt festést nem szabad végezni.

Ha színes vakolatot használunk fedőrétegként, akkor célszerű az alapozót is megszínezni 1-3 % POLI-FARBE színezőpasztával, vagy INNTALER színezőfestékkel. A termék színezve is rendelhető.

Festés után a szerszámok vízzel azonnal elmoshatók, a száraz festékréteg csak agresszív oldószerrel távolítható el.