Policolor szilikon vakolat alapozó

Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedőképességét.

Száradási idő:

2-4 óra (20°C-on)

Átfesthetőség:

2-4 óra (20°C-on)

Felhordás:

ecsettel, hengerrel

Higítás:

nem megengedett

Kiadósság:

5-6 m2/liter

Felhasználás

Hőszigetelő rendszer esetében a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell hígítás nélkül felfesteni. Majd 2-4 óra száradás után (hőmérséklettől függően) a szilikonvakolat felhordható.

Policolor Szilikonvakolat használata esetén a megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta és pormentes felületre a következő rétegrend kialakítása javasolt: - 1 réteg Inntaler Szilikon mélyalapozó, - 1 réteg Policolor Szilikonvakolat alapozó, - 1 réteg Policolor

Szilikonvakolat, a termékre vonatkozó felhasználási utasítás szerint. A festéket megfelelő keverés után, hígítás nélkül kell felfesteni. A felhordás után a hőmérséklettől függően 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. 5°C alatt festést nem szabad végezni.

Ha színezett vakolat kerül felhordásra, akkor az alapozót is a vakolat színével azonos árnyalatra kell színezni. Az alapozó a Poli-Farbe KolorBox színező rendszerében színezhető.

A festés után a szerszámok vízzel elmoshatók, a száraz alapozó csak agresszív oldószerrel távolítható el.