Policolor READY

Policolor Ready – Színes vakolat akár 24 órán belül!

A jelenlegi energiaárak mellett nem kérdés, hogy aki csak tud, hőszigeteli házát, hogy takarékoskodni tudjon. A magyar tulajdonú Poli-Farbe újdonsága a Policolor Ready rendszer, amely kimagasló szolgáltatásokat biztosít a minőségi hőszigetelési rendszer iránt érdeklődők számára, legyen szó egyedi színekről, gyári színkeverésről, 24 órás házhozszállításról, vagy 10 év jótállásról.

Policolor Ready

A rendszerben szereplő termékek

Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat szálerősítéssel

Dekoratív, kiváló időjárásállóságú, színtartó felületet biztosít. Bevonata lég- és páraáteresztő, jól tapad, megfelelő rugalmas réteget ad, amelyet a szálerősítés biztosít. Ezzel garantálhatjuk a felületi egyenetlenségek, esetleges repedések elfedését is. Aktív adalék anyagainak köszönhetően fokozott védelmet biztosít az algák és penészek megtelepedése ellen, kedvezőtlen körülményeket biztosít a zuzmók növekedésének. A felület vízlepergető, piszkolódásra kevéssé hajlamos.

A Policolor Ready színkártya alapján 600 színben rendelhető. A különböző szemcseméretek változatos, kapart és gördülő struktúra kialakítását teszik lehetővé. A Policolor hőszigetelő rendszer záró rétegeként, valamint kül- és beltéri vakolt és betonfelületek díszítő vakolására alkalmazható. Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozó használata első rétegként szükséges. *Extrém körülmények között algásodás, fakulás megjelenhet.

A rendszerhez a 1,5 mm kapart és 2 mm gördülő struktúrájú vakolatok tartoznak.

 • A festék felkeverése alacsony sebességgel történjen, ügyelve arra, hogy a szálak ne törjenek össze!
 • Száradási idő: kb. 24 óra
 • Felhordás: rozsdamentes acélsimítóval, szórással
 • Szükség esetén 2-3%-os vízzel való hígítás lehetséges.

*A felhordott anyag mennyisége a felület minőségétől függően változik. Az egy vödörnél több anyagigényű felület vakolása esetén a felületre felhasznált teljes mennyiség homogenizálása szükséges.

Policolor vékonyvakolat alapozó

Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését. Fehér és színtelen bázisváltozatban kapható.

A Policolor Ready színkártya alapján 600 színben rendelhető. A Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat alá hordjuk fel, ha azt vakolt, vagy betonfelületen díszítő vakolatként alkalmazzuk.

 • Rétegszám: 1 réteg
 • Hígítás: nem megengedett
 • Száradási idő, átfesthető: 2-4 óra
 • Kiadósság: 5-6 m2/liter (hőmérséklettől, illetve időjárási viszonyoktól függően)

Policolor Termo ragasztóhabarcs

A hőszigetelő rendszer eleme a polisztirol táblák ragasztására és az üvegháló beágyazására alkalmas. Lakóházak, középületek (új és régi épületek) külső falain a hőszigetelő rendszer kialakításához alkalmazzuk.

 • Felhordás: rozsdamentes acélsimítóval
 • Bekeverés: kb. 0,25 liter víz/kg
 • Anyagszükséglet ragasztáskor: kb. 4-5 kg/m2
 • Feldolgozási idő: kb. 2 óra
 • Száradási idő: 12-24 óra
 • Rétegvastagság: min. 3 mm
 • Anyagszükséglet beágyazáskor: kb. 4-5 kg/m2

Homlokzati hőszigetelő lap (EPS)

 • Alkalmazási területe: homlokzati hőszigetelő rendszer pihentetett, méretállandó EPS szigetelése, nedvességtől védett helyen beépítve.
 • Anyaga: expandált polisztirol
 • Vastagság: 1 cm-15 cm
 • Táblaméret: 100 x 50 cm/tábla

Üvegszövet háló

 • Homlokzati hőszigetelés kéregerősítő hálójaként szigetelések erősítő hálója.
 • Anyaga: alkáliálló üvegszövet
 • Anyagszükséglete:1,1 m2/ nettó m2
 • Típusai: 125, 145 és 160 g

Policolor Ready rendszer leírása

A Ready rendszer sajátossága a szálerősített vakolat, ami lég- és páraáteresztő tulajdonságokkal bír, jól tapad, s megfelelő rugalmas réteget képez. Használatával garantálhatjuk a felületi egyenetlenségek, esetleges repedések elfedését.

Policolor Ready - MinőségA minőségi elvárások figyelembevételével, a Ready rendszerében 600 egyedi színt kínálunk, amelyeket gyárilag színezünk, biztosítva ezzel a teljes színazonosságot, és a legjobb tartósságot. A színeket több csoportra osztottuk, megkönnyítve a választást. A színválasztás nem egyszerű dolog, de a READY színek válogatott árnyalataiból korlátok nélkül használhatja a Policolor vakolatot. *Azon színek homlokzati alkalmazása, amelyek a katalógusban „D” jelölést kaptak, nagy felületen fenntartásokkal javasolt!

Policolor Ready - Költség A kivitelezés előtt sok kérdés merül fel a tulajdonosokban, de talán az egyik legfontosabb, hogy mennyibe fog kerülni a hőszigetelő rendszer. Készítettünk egy online kalkulátort, melynek segítségével könnyedén, rejtett költségek nélkül kiszámolható a várható végösszeg. Néhány adat megadásának segítségével megtudhatjuk, mi fog szerepelni a számlán. Kattintson az online kalkulátorra, s tegyen egy próbát, minden kötelezettség nélkül!

Policolor Ready - 10 év GaranciaAz átvételkor a Policolor használóinak – a hazai építőiparban egyedülállóan – a Poli-Farbe Kft. jótállási jegyet bocsát ki 10 év időtartamra, melynek részeként 5 év színgaranciát, valamint további 5 év korlátozott jótállást adunk, kibővítve ezzel a rendszergarancia fogalmát. Mi biztosak vagyunk termékeink minőségében, ezért szeretnénk, ha Ön is biztonságban tudhatná befektetését.

Policolor Ready - Házhozszállítás Az ingyenes, akár 24 órás házhozszállítás legalább bruttó 158.750 forintos vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha a megrendelés a szállítást megelőző nap 09:00-ig beérkezik a Poli-Farbe Ready partneren keresztül a Poli-Farbe Kft.-hez.
A péntek 9 óráig beérkező megrendeléseket a következő munkanapon szolgáljuk ki.

Policolor Ready - www.policolor.huTovábbi információt, szaktanácsadást viszonteladóinkon keresztül kaphat, az ország egész területén. A boltkeresőnk segítségével egyszerűen és gyorsan választhat boltot, lakhelyéhez a legközelebb.