Ötlet

Kedves Vásárlónk! Kérjük, tekintse meg kisfilmünket a Policolor hőszigetelő rendszerről!

A hőszigetelés összetett és bonyolult feladat, ezért érdemes megbízható szakemberre bízni a kivitelezést. A vásárlónak azonban ismernie kell a hőszigetelés folyamatát, hogy figyelemmel tudja kísérni otthona megújulását.Egy hőszigetelés jobb befektetés, mint egy bankbetét! A növekvő energiaárak miatt, aki csak tud, él a külső hőszigetelés lehetőségével, hiszen ezzel nemcsak növeli ingatlana értékét, de már az első fűtési számlán tud takarékoskodni.A hőszigetelés kellemesebb életet is biztosít. Otthonunk jobb levegőminősége kevesebb egészségügyi problémához vezet, a jobb szigetelés segít megőrizni az épület műszaki állapotát, s a nedvesség csak kisebb károkat okozhat.
Energiatakarékosság

A Policolor hőszigetelő rendszer megakadályozza, hogy a belső meleg kiáramoljon az épületből. A Policolor használatával akár 20-30 %-kal csökkenhet a fűtési költsége már a következő fűtési  szezonban, ráadásul csökken a környezetünk terhelése is, ezáltal tisztább lesz a levegő és kellemesebb a környezet.

 

Algavédelem

Az algák megtelepedéséhez nem szükséges tápanyagforrás, csak nedvesség és fény, mivel a spórákat a szél közvetíti. A Poli-Farbe Policolor diszperziós nemesvakolat tartalmaz alga- és gombairtó, ún. algicid-fungicid adalékot, amellyel megelőzhető a zöld és fekete elszíneződéseket okozó társbérlők megtelepedése.

 

Lélegző falak

Otthonunk falazatainak kialakítása során törekedni kell arra, hogy a szerkezet a legnagyobb mértékben képes legyen átengedni a vízpárát, ugyanakkor - homlokzatok esetében - kevéssé tudja magába szívni a vizet. A Poli-Farbe Policolor szilikon vakolata minimális vízfelvétel mellet, kimagaslóan jó páraáteresztést biztosít.

 

Színezhetőség

A KolorBox színkeverő rendszer révén 1200 szín egyedi gyártását tudjuk biztosítani. Emellett a piacon ismert és alkalmazott színskálák közül 17-nek a színeit képes reprodukálni a Kolorbox technológia a Policolor nemesvakolatok számára. Öt struktúrában, több ezer színárnyalatban tudjuk szállítani termékeinket a hagyományos   festékektől a külső vakolatokig.

 

Értéknövelés

Aki most hőszigetel, az nemcsak csökkenti energiafelhasználását, de a saját ingatlanának értékét is jelentős mértékben növeli minőségi magyar termékekkel. 2012 januárjától – bizonyos esetekben – kötelező a házak, lakások energetikai tanúsítványát biztosítani az ingatlan értékesítése, bérbe adása esetén. A hőszigetelés egyértelműen értéknövelő tényező!

 Garancia

Aki a Poli-Farbe termékeit vásárolja, az a nyugalmat választja, hiszen nálunk minden „réteg” a helyére kerül! Vállalatunk garanciát vállal valamennyi termék minőségére vonatkozóan, amennyiben vásárlóink az alkalmazástechnikai leírásokat betartva végezték el a munkálatokat!  A Policolor használóinak – a hazai építőiparban egyedülállóan – jótállási jegyet bocsát ki 10 év garanciát vállalva a Poli-Farbe, kibővítve a rendszergarancia fogalmát